080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690

 

 

Podjetje Ansat d.o.o. je v letu 2017 pridobilo koncesijo za izvajanje telekomunikacijskih storitev na kabelskem sistemu v občini Radeče. V ta namen je v Radečah zaživela tudi nova poslovalnica, ki jo lahko najdete na naslovu Titova ulica 107 v Radečah. Uradne ure za stranke so v ponedeljek, torek in četrtek med 7. in 15. uro, v sredo med 7. in 17. uro ter v petek med 7. in 13. uro. 

 

Koncesija za izvajanje telekomunikacijskih storitev v občini Radeče je tako strateška pridobitev kot tudi izziv področju geografske, kadrovske in poslovne širitve. V prvih treh mesecih letošnjega leta se je zaradi širitve povečalo tudi število naročnikov – samo na območju Radeč se je za storitve podjetja Ansast d.o.o. odločilo okoli 400 naročnikov.

Posodobitve v podjetju so zahtevale tudi kadrovsko okrepitev, zato smo za namene poslovanja družbe Ansat d.o.o. v Radečah v letu 2017 pozdravili dva nova sodelavca – sodelavko v finančno – računovodski službi ter sodelavca v tehničnem sektorju.

Nova poslovna pridobitev je izziv tudi na tehničnem področju. Zahteva namreč posodobitev in uskladitev obeh kabelskih sistemov, ki bo omogočala enovito ponudbo, hkrati pa je bila potrebna tudi posodobitev tehnoloških in operativnih procesov.

Cilj podjetja Ansat d.o.o. je postati vodilni telekomunikacijski operater v občini Radeče.

 

DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT