080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690

 

Hitre in zanesljive internetne povezave tudi brezžično – Ansat ima rešitev za tiste, ki nimate možnosti priklopa na kabelsko ali optično omrežje! Da bi vam omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, smo v podjetju Ansat d.o.o. prenovili našo ponudbo WI-FI paketov, v okviru katere vam omogočamo priklop na brezžično WI-FI omrežje že za 21 € mesečno!

Brezžično WI-FI omrežje vam daje svobodo gibanja z elektronskimi napravami kjerkoli v dometu signala vašega domačega oddajnika. Omogoča dostopnost do interneta brez žične povezave, na omrežje pa se lahko priključi večje število naprav. Tem prednostim podjetje Ansat d.o.o. dodaja še odlično, stabilno in zanesljivo oskrbo v vseh vremenskih pogojih.

Pogoj za priklop na Ansatovo WI-FI omrežje je zgolj neoviran pogled na naše oddajnike na Sremiču nad Krškim oziroma Sv. Vidu nad Čatežem ob Savi.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 45 50 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in pomagali vam bomo poiskati najboljšo storitev za vas!


DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT