080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690


V skladu z določili Splošnih pogojev uporabe storitev družbe ANSAT Montaža in vzdrževanje elektronskih naprav d. o. o., ter v skladu z določili Splošnega akta o obliki in načinu objave obvestila o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe obveščamo, da z dnem 6.10. 2020 stopijo v veljavo naslednje spremembe:

 

DIGITALNA TELEVIZIJA

 

Obogatili bomo digitalno programsko shemo in dodali veliko število programov v visoki ločljivosti HD, da boste lahko uživali v kar najboljši sliki. Da boste lahko spoznali vse nove programe prenovljene sheme, boste lahko promocijsko spremljali programe iz celotne sheme, ne glede na trenutni paket, na katerega ste naročeni. Za ogled vseh programov v vaši novi shemi morate na svojem televizorju zagnati ponovno iskanje programov. Navodila so odvisna od znamke televizorja in ste jih prejeli ob nakupu. Novo digitalno programsko shemo in vrstni red programov si lahko ogledate tukaj.

 

Vaše priljubljene oddaje Posavski tednik, Meh za smeh ter Radeške Utrinke boste lahko še naprej spremljali na programu ePosavje TV v Začetni shemi digitalne televizije.

 

V torek in četrtek, 6. in 8. 10. 2020 bomo vašo obstoječo programsko shemo zamenjali z novo.

 

POMEMBNO! Programom se bodo zamenjala programska mesta in frekvence. To pomeni, da ob vklopu televizorja ne bo slike oz. noben program ne bo viden (črn zaslon). Da boste lahko programe ponovno spremljali, boste morali OBVEZNO ponovno zagnati iskanje programov po navodilih vašega televizorja oz. sprejemnika.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 080 45 50, kjer bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

 

Lep pozdrav.

Vaš Ansat

 

V 30 dneh od objave obvestila o spremembah imajo naročniki-potrošniki, druge osebe pa, če ravnajo v skladu s 129. členom ZEKom-1, pravico brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Naročnik, ki to pravico uveljavlja in je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino. Pravica do odstopa ne vpliva na zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter na izpolnitev drugih pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov.

 

Krško, 4. september 2020


DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT