080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690

Naročnike storitev Ansat, d.o.o., na podlagi določil 2. odst. 129. člena Zakona o elektronskih komunikacijah obveščamo, da 11. 12. 2020 v veljavo stopijo naslednje spremembe: 

 

  • Splošni pogoji poslovanja družbe Ansat, d.o.o., se v celoti nadomestijo s Splošnimi pogoji uporabe storitev družb skupine Telemach (veljavni od 1. 10. 2020), ki so dostopni na spletnem mestu.

  • V veljavo stopi Telemachov cenik fiksnih storitev aktualnih paketov (veljaven od 14. 10. 2020), ki je dostopen na spletnem mestu.

  • Pomembno je, da se cena vašega paketa, ki je stopila v veljavo 6. 10. 2020, oz. popust, ki je bil dodeljen novemu paketu, ob tej spremembi naročniških paketov, ohrani. Spremeni se le ime vašega paketa.

 

SPREMEMBE

 

  • Ogled televizije na prenosnih in mobilnih napravah se ne zaračunava več posebej. Sedaj je ta storitev brez doplačila na voljo v vseh paketih s televizijo. Storitev morate aktivirati.

  • Ogled nazaj je v pakete EON in pakete Biznis že vključen brez doplačila. V paketih televizije in dvojčkih televizije s telefonijo je treba za ogled nazaj doplačati le 1,50 EUR mesečno. Za ogled nazaj potrebujete ustrezen sprejemnik ali aplikacijo EON Smart TV za pametne televizorje.

  • Vsak paket, ki vsebuje storitev televizije, ima na voljo en digitalni sprejemnik D3/kartico. Vsak dodatni sprejemnik za dodatne televizorje se doplača po ceniku (3,00 EUR za sprejemnik D3 ali 5,00 EUR za sprejemnik EON Smart Box). Na ceniku boste našli tudi dodatne pakete in storitve, ki so vam sedaj na voljo, ter nižje cene za določene dodatne storitve.

SPREMEMBE PAKETOV

 

Paket, ki smo vam ga dodelili s spremembo v oktobru, kot tudi njegova cena, ostajata nespremenjena. Spremeni se le ime paketa.

 

Če ste se v vmesnem času sami dogovorili za druga paket, potem za vas omenjene spremembe ne veljajo.

 

1. Televizijski paketi

 

Prenehalo se bo zaračunavanje za ogled televizije na prenosnih napravah in znižala cena za Ogled nazaj. Na voljo so novi dodatni televizijski paketi.

 

Paket / Storitev  Mesečna naročnina z DDV v EUR  
Dodatni digitalni sprejemnik D3 ali kartica 3,00  
EON Smart Box 5,00  NOVO

Časovni zamik

1,50  

Ogled televizije na mobilnih napravah 

0,00  

Paket HBO

6,50 NOVO
Paket Cinemax 4,50 NOVO
Paket HBO + Cinemax 8,50 NOVO

Paket HBO Premium

11,50 NOVO

Paket BOX TV

4,50 NOVO
Paket Zadruga Live 10,00  NOVO

Paket CineStar TV Premiere

5,00 NOVO

 

2. Internetni paket

Obstoječi paket Novi paket

Ansat NET Light

NET Light

Ansat Paket Internet Silver

Paket Internet Silver
Ansat BIZ Net 1 BIZ Net 1
Ansat BIZ Net 2 BIZ Net 2

 

3. Dvojčki TV in internet 

Obstoječi paket Novi paket

ANSAT Light

EON Light
ANSAT Full  EON Full
ANSAT Premium  EON Premium
ANSAT BIZNIS2 BIZNIS2
ANSAT BIZNIS3 BIZNIS3

 

4. Dvojčki TV in telefonija

Obstoječi paket Novi paket

Ansat Dvojček Začetni

Dvojček Začetni

 

5. Dvojčki internet in telefonija

Obstoječi paket Novi paket
Ansat Biz Duo 1 Biz Duo 1

 

6. Trojčki

Obstoječi paket Novi paket

ANSAT MINI

MINI

ANSAT Light 

EON Light

ANSAT Full

EON Full

ANSAT Premium

EON Premium

ANSAT Biznis 3

Biznis 3


7. Naročnikom na pakete Brezžična povezava se bo paket preimenoval v paket NET, vsebinsko in cenovno se paket ne spremeni.

 

Vse informacije so vam na voljo:

 

Vaš Ansat

 

V 30 dneh od objave obvestila o spremembah imajo naročniki-potrošniki, druge osebe pa, če ravnajo v skladu s 129. členom ZEKom-1, pravico brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Naročnik, ki to pravico uveljavlja in je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino. Pravica do odstopa ne vpliva na zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter na izpolnitev drugih pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov.


DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT