080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690

OBVESTILO O SPREMEMBAH NAROČNIŠKIH PAKETOV NA PODROČJU ANSAT KRŠKO

 

SPREMEMBA SHEM

Prenovljena shema bo razdeljena v 3 programske sklope: Začetni, Osnovni in Razširjeni. Programi, ki ste jih do sedaj spremljali v paketih MEGA in METRO, bodo odslej že vključeni v paket Razširjeni.

 

SPREMEMBA CEN PAKETOV IN STORITEV

TELEVIZIJSKA PONUDBA

Da bo ponudba preglednejša in enostavnejša, smo zmanjšali število paketov televizije in prilagodili njihove cene. Spremembe si lahko ogledate na povezavi. Da bi bil prehod na nove pakete enostavnejši, smo nekaterim dodelili popust za obdobje 12 mesecev. Paketi vključujejo 1 digitalni sprejemnik/kartico. Naročite lahko še največ 2 dodatna sprejemnika/kartici po ceni 3,00 EUR mesečno za vsak dodatni televizor na eno naročniško razmerje.

 

INTERNET

Novi internetni paketi prinašajo višje internetne hitrosti. Nekaterim naročnikom se bodo paketi občutno pocenili, drugim pa bomo za lažji prehod dodelili popust na nove pakete za obdobje 12 mesecev. Spremembe si oglejte na povezavi.

 

PAKETNA PONUDBA

  1. Število paketov dvojček s televizijo in internetom smo zmanjšali in oblikovali nove, z višjimi internetnimi hitrostmi. Spremembe obstoječih paketov si oglejte v tabeli. Ob spremembi v nove pakete boste ohranili shemo in tiste dodatne pakete, ki ste jih spremljali do sedaj. Nekaterim naročnikom se bo cena znižala ali ostala nespremenjena. Če se bo cena vašega paketa zvišala, vam bomo na nove pakete dodelili popust za obdobje 12 mesecev. Spremembe si oglejte na povezavi.

  2. Pakete dvojček s televizijo in telefonijo smo preimenovali. Spremembo si oglejte v tabeli. V novem paketu boste ohranili shemo in dodatne pakete, ki ste jih spremljali do sedaj. Obenem vam bomo na novem paketu za obdobje 12 mesecev dodelili popust. Spremembe si oglejte na povezavi.

  3. Pakete dvojček z internetom in telefonijo smo prestavili v pakete interneta z višjimi hitrostmi in dodatkom telefonije. Spremembe obstoječih paketov si oglejte v tabeli. Nekaterim naročnikom se bo cena znižala ali ostala nespremenjena. Če se bo cena vašega paketa zvišala, vam bomo na nove pakete dodelili popust za obdobje 12 mesecev. Spremembe si oglejte na povezavi.

  4. Pakete trojček smo preoblikovali v nove pakete z višjimi internetnimi hitrostmi. Spremembe obstoječih paketov si oglejte v tabeli. V novem paketu boste ohranili shemo in dodatne pakete, ki ste jih spremljali že do sedaj. Nekaterim naročnikom se bo cena znižala ali ostala nespremenjena, drugim pa se bo zvišala. Če se bo cena vašega paketa zvišala, vam bomo na nove pakete dodelili popust za obdobje 12 mesecev. Spremembe si oglejte na povezavi.

 

TELEFONIJA

Zaradi prenehanja pogodbe s podjetjem SoftNET smo se za zagotavljanje storitev fiksne telefonije dogovorili s podjetjem Telemach d.o.o., Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana-Črnuče, ki z uveljavitvijo teh sprememb in tehničnim prenosom (karkoli nastopi prej) postane nov ponudnik navedenih storitev.

S spremembo iz prejšnjega odstavka za zagotavljanje storitev fiksne telefonije stopijo v veljavo Splošni pogoji uporabe storitev skupine Telemach z veljavnostjo od 1. 10. 2020 ter Telemachov cenik fiksne telefonije, veljaven od 1. 7. 2019. Oba dokumenta sta dostopna na spletni strani www.telemach.si/pomoc/dokumenti-in-ceniki ter v vseh poslovalnicah Telemacha.

 

Prav tako vam bodo na voljo Telemachovi mobilni paketi VEČ, ki vam bodo kot fiksnim naročnikom na voljo po znižani ceni. POMEMBNO: za prehod na nove mobilne pakete boste potrebovali nove kartice SIM.

 

Cena in vsebina posameznega paketa sta navedeni v Ceniku storitev (veljavnim od 6. 10. 2020), ki je dostopen na spletni strani Ansata med obvestili. Obstoječih paketov po 6. 10. 2020 ne bo več mogoče naročiti.

 

SPREMEMBA PRI PLAČEVANJU RAČUNOV

Mesečne račune za opravljene storitve preteklega meseca boste odslej prejemali od podjetja Telemach d.o.o., ki je prevzelo izdajanje računov za podjetje Ansat d.o.o. Prvi račun po novem ceniku za telekomunikacijske storitve boste za oktobrske storitve prejeli novembra 2020.

 

POZOR S spremembo izdajatelja računa se spreminja tudi transakcijski račun, zato bodite pozorni pri novih podatkih na računu. Za vse, ki imate plačevanje urejeno prek direktne bremenitve SEPA (trajnik), bo prenos na novo banko urejen samodejno.

 

Za dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo v naši najbližji poslovalnici, na telefonski številki 080 45 50 ali elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Vaš ANSAT

Krško, 4. september 2020


DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT