080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690

Najbrž ni nikogar med nami, ki se ne bi strinjal, da je tehnološki napredek zadnjih let res neverjeten v vseh pogledih. S svetlobno hitrostjo v naš dom leto za letom in dan za dnem prihajajo novosti in tehnološke iznajdbe, ki nam skušajo olajšati vsakodnevne opravke. Pa ne le olajšati. Napredek prihaja v naš dom tudi v obliki nove kakovosti – nove dimenzije sprejemanja stvarnosti za vse uporabnike, ne le »tehno navdušence«.

 

V podjetju Ansat se tega kot strokovnjaki za telekomunikacijo dobro zavedamo. Po tej poti vas obvešcamo, da se analogni prehod v digitalno »dobo« s 1. februarjem 2016 neizpodbitno zaključuje tudi za vas, naše zveste uporabnike.

 

Kaj to pomeni? Ukinitev analogne programske sheme pomeni dokončno zaklenitev spremljanja številnih naših TV programov (z izjemo tistih nekaj slovenskih programov, ki jih lahko spremljate preko navadne fiksne antene). Paket, ki ste ga z nami sklenili, vam to digitalno ponudbo sicer omogoča že dlje časa, kar pomeni, da se vaša vsebina našega naročniškega razmerja ne spreminja. Kot odgovorni in napredni TV ponudnik pa vam za ta denar dolgujemo in seveda tudi želimo ponuditi še več – več programov (med njimi vse HD programe) in boljšo kakovost slike sprejemnika ter posledično s tem več novih užitkov ob preživljanju vašega prostega časa pred TV sprejemnikom.

 

Če pa želimo izvesti kakovostno storitev in s tem dodati še več TV programov, moramo zagotoviti tudi priklop na širokopasovni internet. Za to pa potrebujemo več prostora. Po vaših številnih povratnih informacijah ugotavljamo, da je želja po zagotovitvi hitrega interneta, skupna tako vam kot nam.

 

Za sprejem digitalne programske sheme boste v prihodnje potrebovali naslednje:

 

– DVB-C sprejemnik in kodirno kartico, za televizorje, ki ne podpirajo DVB-C signala (starejši modeli)

ali

– kodirno kartico in modul (novejši televizorji)

 

Naj ob tem vendar opozorimo, da podjetje Ansat krije stroške nabave enega paketa. Za ostale TV sprejemnike, ki jih v vašem domu želite opremiti z bogato in kakovostno programsko opremo, pa boste to morali storiti na lastne stroške. V kolikor ste že sedaj naročnik dodatnih Ansatovih paketov in ste za to morali že pridobiti kodirno kartico, se za vas ne bo nič spremenilo. S 1. februarjem 2016 ogled programov brez kodirne kartice ne bo več mogoč. Programska mesta ob tem ostajajo nespremenjena.

 

Naj bo prosti čas, ki ga preživite pred TV zasloni, po novem še kakovostneje zapolnjen po vaši meri.

 

Obilo veselja, zabave in televizijskih avantur vam želi ekipa podjetja Ansat.

 

NAROČILNICA


DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT