080 45 08 - Radeče
080 45 50 - Krško

DEŽURNI TELEFON
07/49 01 690

Spoštovani naročniki na kabelskem sistemu Ansat, obveščamo vas, da zaradi objektivnih razlogov PODALJŠUJEMO ROK za oddajo naročilnic za subvencionirano opremo. Skrajni rok za oddajo naročilnice je 20. 2. 2016. Pomembno je, da ste seznanjeni, da boste, v kolikor do tega datuma ne boste posredovali svojega naročila, stroške nabave opreme nosili sami.

 

Zaradi podaljšanja roka oddaje naročilnic, se bo tudi proces ukinitve analogne televizijske sheme zamaknil v pomladanski čas. Ukinitev analogne televizijske sheme bo potekala postopoma, po odsekih in v skladu s terminskim planom. O vseh aktivnostih v zvezi s prevzemom opreme in zaklepom vas bomo pravočasno obvestili. Dokler vsi naročniki ne bodo prejeli opreme, ne bo kodiranja digitalne sheme ali ukinitve analogne sheme.

 

Za vse dodatne informacije ali oddajo naročila se lahko obrnete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali brezplačno telefonsko številko 080 45 50, informacije pa so na voljo tudi na našem FB profilu ter na www.ansat.si in na našem novem spletnem portalu www.ansat-tv.si.

 

Ansat d.o.o.


DODATNE STORITVE

Predvajaj.si

Klub zvestobe

 

PODPORA

Naročniška podpora

Tehnična podpora

 

NOVICE IN OBVESTILA

 

ANSAT TV

Ansat TV

 

 

EPOSAVJE.COM

KONTAKT

Ansat d.o.o.
Cesta krških žrtev 47
8270 Krško

E: info@ansat.si

 

Poslovalnica Radeče

Titova ulica 107

1433 Radeče 

E: info@ansat.si

 

 

IMATE VPRAŠANJE?

 

080 45 50 Krško

080 45 08 Radeče

Politika varovanja osebnih podatkov

Splošni pogoji uporabe storitev ANSAT